پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

مقام وزارت خارجه آمریکا: برجام در دستور کار نیست

مقام وزارت خارجه آمریکا: برجام در دستور کار نیست ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری ادعا کرد برجام در دستور کار این کشور نیست و موارد دیگری در اولویت قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 30
کد خبر: ۱۷۷۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص مذاکرات هسته‌ای ایران مدعی شد: «قبلاً از ما شنیده اید که این را می‌گوییم، و من دوباره آن را تکرار می‌کنم: برجام در دستور کار نیست».

به گزارش وبسایت وزارت خارجه آمریکا، وی با طرح دوباره ادعا‌ها در خصوص ارسال سلاح از سوی ایران به روسیه و استفاده از آن در جنگ علیه اوکراین گفت در حال حاضر مواردی از این دست در راس دستور کار واشنگتن قرار گرفته است.

ودانت پاتل در ادامه مدعی شد «نگران پیشرفت‌های هسته‌ای ایران» است و «جو بایدن متعهد است که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند». با این حال، این مقام آمریکایی در اظهارات دوگانه خود تاکید کرد «دیپلماسی بهترین راه برای دستیابی به این هدف است، اما به صراحت گفته‌ایم که هیچ گزینه‌ای را از روی میز حذف نکرده‌ایم».

وی مجددا مدعی شد: «همانطور که گفتم، برجام در دستور کار نیست. اما ما همچنان تعدادی ابزار در اختیار داریم و همچنان معتقدیم که دیپلماسی بهترین راه رو به جلو است. این رئیس جمهور، این وزیر، و این دولت متعهد به تضمین این هستند که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند».

پیش از این، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در گفتگو با شبکه الجزیره قطر از طرحی در مجلس شورای اسلامی برای تعیین سقف مذاکرات هسته‌ای خبر داد و خطاب به اروپایی‌ها گفت: در‌های مذاکره برای همیشه باز نخواهد ماند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار